AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 11:59
Bruno Fernandes: Drømmer om at spille i Premier League

Bruno Fernandes, som er blevet rygtet til Manchester City og Manchester United, afslører, at han altid har haft en drøm om at komme til engelsk fodbold.


Midtbanespilleren Bruno Fernandes har imponeret med 32 scoringer og 17 assists i 52 kampe for Sporting Clube de Portugal i denne sæson.

Præstationerne har fået Manchester City og Manchester United til at kigge portugiserens vej, og Premier League-klubberne har bestemt heller ingen grund til at droppe interessen. I et interview med Diario de Noticias afslører Fernandes nemlig, at han drømmer om at komme til Premier League.

- Lige nu har jeg en kontrakt, og alt hvad der kan ske, vil ske på et tidspunkt. Lige nu er jeg fokuseret på Sportings ambitioner, som stemmer overens med mine egne. Jeg ved helt ærligt ikke andet.

- Jeg har altid sagt, at jeg kom tilbage til Sporting, fordi deres ambitioner er de samme som mine. Jeg har sagt, at jeg vil forlade Sporting, når mine ambitioner er større end klubbens, men det er de ikke lige nu. Ambitionen om at blive national mester er der stadig, så jeg har ingen grund til at skifte. Hvis der kommer et uimodsigeligt tilbud, som er godt for klubben, kan vi til gengæld sætte os ned og beslutte, hvad der skal ske.

- Jeg har altid sagt, at jeg er en ambitiøs spiller, og fra en ung alder har jeg haft en drøm om at spille i England, hvor man virkelig kan leve fodbold. De andre ligaer i Tyskland, Spanien og Italien er også gode og ambitiøse, men lige nu har jeg det godt i Sporting og fokuserer på cuppen (Sporting spiller Taca de Portugal-finale mod FC Porto lørdag aften). Derefter vil jeg have en god opstart, og hvis der opstår noget, er jeg klar til at gøre det bedste for klubben.

Fernandes har tidligere været i Novara, Udinese og Sampdoria.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED