AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 08:57
Bruce var ellevtevalg til trænerposten - men får nu 750 mio. til transfers

Steve Bruce var alt andet end Newcastles førsteprioritet, men kan se frem til at få stor støtte på transfermarkedet alligevel.


Steve Bruce var hverken første- eller andetvalg til trænerposten i Newcastle. Han var heller ikke tredjevalg eller stod på The Magpies oprindelige liste over mulige kandidater til at erstatte Rafael Benitez.

Sky Sport skriver faktisk, at Bruce var ellevtevalg til at overtage posten, men selvom klubben havde foretrukket adskillige andre managere før trænerveteranen, så agter klubben nu at støtte ham stort på sommerens transfermarked. 

Journalisten Rob Dorsett fra Sky Sports fortæller i hvert fald, at den nyudnævnte træner kan få op mod £90 millioner -  eller 750 millioner kroner - til at købe spillere denne sommer.

- Jeg erfarer, at man har et transferbudget på £50 millioner, men at man dertil kan lægge de penge, som klubben har solgt spillere for, til, siger Dorsett.

- Der er £30 millioner fra salget af Ayoze Perez samt £11 millioner tilbage fra vintertransfervinduet.

Og meget tyder på, at en andel af transferbudgettet bliver brugt snart. Newcastle er i øjeblikket i forhandlinger med Hoffenheim om den brasilianske angriber Joelinton, og den tyske klub har bekræftet, at forhandlinger finder sted.

Den 22-årige angriber kan angiveligt ende med at koste op mod £36 millioner, hvilket ville sprænge den nordengelske klubs transferrekord på £21 millioner til atomer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED