Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2021 12:03
Bruce taler ud: Ikke sjovt at blive kaldt et dumt taktisk kålhoved

Steve Bruce taler ud om den svære tid i Newcastle.


Steve Bruce er fortid i Newcastle United efter at være blevet fyret af de nye ejere.

I sidste weekend havde han sin kamp nummer 1.000 som manager, og det kan meget vel blive den sidste.

Den 60-årige englænder taler nu ud om en svær tid i Newcastle.

- Da jeg kom til Newcastle, troede jeg, at jeg kunne klare alt, men det har været meget, meget hårdt. At man ikke er ønsket og føle, at folk ville have mig til at fejle, se folk skrive dårligt om mig, og at jeg var ubrugelig eller et dumt taktisk kålhoved. Sådan var det fra dag et, siger Steve Bruce til Daily Telegraph. 

- Da vi fik gode resultater var det sådan: "Ja ja, men spillestilen er elendig" eller jeg bare var heldig. Det var latterligt. I min første sæson sagde folk, at vi var et nedrykkerhold, men vi sluttede på 13. pladsen. Kritikken og fornærmelserne blev værre i anden sæson. Her sluttede vi på 12. pladsen og var 17 point fra nedrykning. 

- Mit job var bare at holde klubben oppe i Premier League. Der var ingen penge til truppen. Pandemien tømte klubben for penge, og der var ingenting i sommer, men jeg nægtede at forlade klubben. Jeg nægtede, fordi det var Newcastle. 

- Jeg gjorde mit bedste, og jeg vil lade andre folk til at vurdere, om jeg gjorde det godt eller ikke, lyder det fra Steve Bruce. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE