AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 20:45
Bruce raser efter nederlag: Dommeren var ikke klar til PL-niveau

Steve Bruce langer kritik ud efter dommeren i Newcastles nederlag til Burnley i Premier League.


Burnley og Newcastle krydsede tidligere på dagen klinger i Premier League-regi, hvilket endte med en 1-0-sejr til Burnley.

Det satte dermed en stopper for en god periode for Newcastle, som havde sikret sig syv point i tre kampe inden i dag.

Der skulle da også hjælp til for Burnley, da Newcastles manager, Steve Bruce, ikke mener, at kampens dommer, Tim Robinson, var klar til at dømme sin første kamp på højeste niveau. 

Det siger han til the Northern Echo, hvor han raser over situationen, hvor Newcastle blev tildelt et målspark, hvorefter dommeren trak sin beslutning tilbage og dømte et hjørnespark, som altså resulterede i en scoring fra Chris Wood.

Det er frustrerende at tabe en kamp på den måde, som vi gjorde. Vi undrer os over, at dommeren gav dem et hjørnespark, når han startede med at give et målspark uden at bolden havde været ude. Han lyttede til en, som er langt væk, og når jeg ser det igen, så er der også klart frispark forinden, lyder det.

- Siden i torsdags har vi vidst, at dommeren fik debut. Så håber man ikke, at kampen afhænger af dommerens præstation, men det er tilfældet her. Det var ikke kun målet, men også andre ting, hvor jeg desværre føler, at han lavede for mange fejl. For mig at se lignede han ikke en, der er klar til at dømme i Premier League, afslutter Bruce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED