AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 19:32
Bruce: Jeg er ikke Benitez, men jeg vil give alt for klubben

Steve Bruce er klar over, at han skal udfylde et par store sko efter Rafa Benitez, men den garvede manager vil gøre alt for at modbevise kritikerne.


Onsdag blev det bekræftet, at Steve Bruce overtager managersædet på St. James' Park, efter Rafa Benitez forlod klubben i slutningen af juni. 

Ansættelsen af Bruce har dog allerede mødt massiv modstand fra Newcastle-tilhængerne, men Bruce, der er født tæt på Newcastle og støttede klubben som dreng, vil gøre alt for at modbevise kritikerne. 

- Jeg er ligesom alle andre Geordies. Hvis man ikke kan spille for dem, så er det næstbedste som en Geordie at være træner for Newcastle. Jeg er lykkelig over at have fået mulugheden, og jeg vil gøre mit bedste, sagde Bruce til NUFC TV

- Jeg ved godt, at mange tænker, at jeg ikke er Rafa, og jeg forstår, at jeg skal udfylde et par store sko. Men tro mig, jeg vil give alt, jeg har, så jeg forhåbentlig kan modbevise kritikerne. 

Newcastle har endnu ikke hentet en spiller i dette transfervindue, mens Salomon Rondon og Ayoze Perez forladt klubben. Bruce har dog tiltro til spillerne, der er i klubben. 

- Det første man gør, når man får opkaldet er at kigge på truppen, og jeg er opmærksom på, at Rondon og Perez er væk, så vi mangler nogle til offensiven, men det arbejder vi på. 

- Men truppen er oversået med gode spillere, og derfor var klubben i stand til at blive i Premier League. Det er nu mit job at rykke klubben så godt, som vi kan, og jeg vil gøre mit ypperste. 

The Magpies skulle angiveligt være tæt på at kunne præsentere Hoffenheim-angriberen Joelinton som klubbens første sommerindkøb. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED