AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2020 09:20
Bruce frygter lang pause til hollænder

Steve Bruce frygter, at Jetro Willems kan være ude i lang tid.


Jetro Willems har gjort det fortrinligt som lejesvend i Newcastle, men hollænderen kan muligvis have spillet sin sidste kamp for the Magpies. 

Kort inde i gårsdagens opgør mod Chelsea måtte Willems således lade sig udskifte med store smerter, og manager Steve Bruce frygter en lang pause:

- Det ligner en forfærdelig skade til Jetro, hvilket er et stort tab for os. Vi frygter, at det er hans korsbånd, siger Bruce til Sky Sports

Newcastle er den seneste tid blevet ramt af adskillige skader, og Willems er ikke den eneste venstreback på skadeslisten. Paul Dummett blev således skadet mod Rochdale i FA Cuppen, hvilket mindsker Bruces muligheder:

- Det ser heller ikke godt ud for Dummett, så vi har pludselig et stort problem på den position. Vi trænger til noget held. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED