AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 18:55
Bruce ærgerlig over Arsenal-scoring: Vi er skuffede over at tabe på den måde

Arsenal udnyttede i midten af anden halvleg en opspilsfejl i Newcastle-spillet, da Ainsley Maitland-Niles spillede Pierre-Emerick Aubameyang fri til scoring og senere Arsenal-sejr.


Opspilsfejlen opstod mellem Newcastles Paul Dummett og netop indskiftede Jetro Willems, og da Arsenals Maitland-Niles var hurtig i opfattelsen, kunne han sende sidste sæsons Arsenal-topscorer frit igennem til scoring. 

Newcastle-træner Steve Bruce var efter kampen ærgerlig over den kampafgørende fejl og indrømmede samtidig, at skuffelsen var til at føle på oven på et opgør, hvor Newcastle også havde sine chancer foran Bernd Lenos mål. 

- Den store skuffelse i det for os alle er at tabe på den her måde - på en personlig fejl. Om afleveringen var for kort, eller om han (Jetro Willems, red.) ikke reagerede hurtigt nok, kan jeg ikke kritisere nogen for at lave en fejl, konstaterer Steve Bruce efter premierenederlaget på St. James' Park. 

Newcastle skal nu jagte oprejsning i den kommende weekend, hvor The Magpies gæster Norwich City. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED