AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 10:08
Brøndby-komet på Arsenals radar: Koster op mod 37 millioner

Arsenal sættes nu i forbindelse med en de unge kometer fra den danske Superliga.


Det er ikke tit, at Premier League-klubber handler direkte i Superligaen, men nu har Arsenal fået øjnene op for en spiller, der har gjort kometkarriere.

B.T. skriver således i dag, at Arsenal har spurgt interesseret til Anis Ben Slimane hos Brøndbys ledelse.

Den 18-årige midtbanespiller fik sin debut for Brøndbys førstehold mod OB i februar, og efterfølgende var han også at finde i startopstillingen i de efterfølgende tre kampe, inden Superligaen gik på pause grundet coronavirussens udbrud.

I den periode nåede han at bidrage med et mål og en assist, og den fysisk stærke centrale midtbanespiller lader altså til at have gjort indtryk på Arsenal.

Selvom danskeren fortsat er meget uprøvet på seniorfodboldniveau, har Brøndby allerede sat en høj pris på ham. Det forlyder nemlig, at interesserede købere kan komme til at slippe helt op mod 37 millioner kroner for teenageren.

Anis Ben Slimane har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED