Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 21:38
Brillerer i Aston Villa: Arsenal fortjente mig ikke

Velspillende Emiliano Martinez begrunder sit skifte væk fra Arsenal med, at han ikke følte, han blev behandlet særlig godt.


Aston Villas målvogter, Emiliano Martinez, har gang i en fremragende sæson hos Birmingham-klubben efter sit skifte fra Arsenal, hvor han ikke føler, de fortjente ham i klubben. 

Det fortæller den argentinske keeper til Sky Sport, der har vist storform i Villa-målet med 13 clean sheets i 25 kampe. 

Martinez, der skiftede til Aston Villa for £20m i sommers, elsker stadig London-klubben, men er ikke tilfreds med deres behandling over for ham. 

- Jeg elsker stadig klubben og ser alle deres kampe, men jeg føler ikke, de stolede på mig, som de burde have gjort, fortæller Martinez til Sky Sport. 

- Det er realiteten, fordi de blev ved med at købe målmænd, der gik foran mig i køen, selvom jeg kom fra akademiet. 

- Da jeg var på det højeste, følte jeg stadig, de ikke fortjente mig på grund af den måde, de behandlede mig på. De kunne ikke garantere mig den spilletid, jeg havde brug for, uddyber han. 

Målmanden fortæller derudover, at han er meget stolt over, at han træffede beslutningen om at skifte fra Arsenal, selvom hans familie var mere uforstående over for skiftet.

Næste opgave for Birmingham-klubben er lørdag på hjemmebane, hvor Wolves kommer på besøg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED