Brightons 10 mand var nok i M23 derby

Af Gustav Tornby
04.12.2018 Kl. 21:47
Brighton fik et tidligt rødt kort i tirsdag aftens derby mod Crystal Palace, men vandt alligevel med 3-1.

Brighton – Crystal Palace (3-1):
Brighton bød tirsdag Palace op til dans på The Amex Stadium til M23 derbyet. Det derby kom værterne bedst fra start i, da Glenn Murray sparkede The Seagulls i front på et straffespark efter 24 minutter. Men blot fire minutter senere fik Shane Duffy direkte rødt efter at have stanget Patrick van Aanholt i smasken. Som led i en taktisk indskiftning blev Leon Balogun skiftede ind, og med sin første berøring gjorde han det til 2-0 på et hjørnespark. For det ikke skulle være løgn blev det også til 3-0 lige inden pausen ved Florin Andone.

Selvom Crystal Palace pressede på i anden halvleg var Brightons sejr for alvor aldrig i fare. Kampen endte 3-1 til værterne.

Bournemouth – Huddersfield (2-1):
The Cherries kom i denne kamp hurtigt ud af starthullerne og førte inden den halve time med 2-0. Huddersfield kæmpede sig dog ind i kampen og kom også på 2-1, men Eddie Howes tropper hev sejren i hus.

West Ham – Cardiff (3-1):
På The London Stadium var det indskiftede Lucas Perez, der blev helten. Spanieren scorede to kasser med fem minutters mellemrum i anden halvleg, inden Michail Antonio også gjorde det til 3-0 kort efter. I overtiden reducerede Josh Murphy for Cardiff.