Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 09:34
Brentfords anfører om Thomas Frank: På to punkter har han udviklet sig enormt

Pontus Jansson fortæller i et interview med TV3 Sport om sin manager, Thomas Frank.


Thomas Frank var en årsagerne til, at Pontus Jansson valgte at skifte til Brentford i sin tid. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.
 
Jansson har spillet for The Bees siden 2019, og har således også været i rejsen fra Championship. Sidenhen er svenskeren blevet forfremmet til anfører.
 
- Han er en utrolig god menneskekender, der har en god relation til alle spillere. Det er ikke kun de elleve, der starter inde.
 
Generelt er der stor tilfredshed med den danske manager.
 
- Han er en taktisk god og omhyggelig fodboldtræner, der forsøger at udvikle vores spil. Jeg er vældig imponeret fra ham.
 
Thomas Frank har været på en stor rejse i sine fem år hos Brentford, hvoraf de seneste tre har været som manager.
 
- Han er vokset utroligt meget med opgaven. Jeg har kendt ham siden dag ét, og han har udviklet sig enormt. Specielt hans fodboldforståelse og taktiske analyser. Forberedelsen til kamp er blevet utroligt skarp og god. 
 
- Han tager alle kampe dybt seriøst, uanset hvem vi møder. Så han har været på en rigtig god rejse læringsmæssigt, lyder det fra Jansson i interviewet med TV3 Sport.
 
Du kan se interviewet med Brentfords Pontus Jansson i sin fulde længde HER.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE