Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 15:57
Brentford vil slå transferrekord

Brentford, med danske Thomas Frank i spidsen, er klar til at slå klubbens egen transferrekord.


Brentford har været sat i forbindelse med flere spillere de seneste dage, og nu er klubben klar til at gå langt for at bringe et walisisk talent til klubben. Det skriver The Athletic
 
20-årige Brennan Johnson, der til daglig spiller i Nottingham Forest, er så meget på sigtekornet hos Brentford, at klubben vil betale 15 mio. pund, svarende til 133 mio. danske kroner.
 
Johnson er blevet udbudt til 18 mio. pund af sin klub, svarende omkring 160 mio. danske kroner. Derfor mangler Nottingham og Brentford endnu at finde frem til den rigtige pris for den walisiske landsholdsspiller. 
 
Med 15 mio. pund som bud overgår Brentford deres nuværende transferrekord, som er på 13,5 mio. pund, hvilket klubben betalte for Kristoffer Ajer i sidste sæson. 
 
Forest ønsker som udgangspunkt både at beholde Johnson sæsonen ud og underskrive en ny kontrakt med offensivspilleren, da dette vil kunne hæve transfersummen. 
 
Brentford har tidligere afgivet bud på Johnson, men er blevet afvist. Alligevel har klubben en grænse, og selvom det ligner en ny transferrekord, hvis Nottingham vil lade Johnson gå, så vil Brentford ikke spendere hvad som helst for underskriften. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE