AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 13:23
BREAKING: Sturridge tildelt midlertidig karantæne fra fodbold

Daniel Sturridge er blevet suspenderet fra fodbold i fire uger grundet brud på reglerne inden for betting.


Tilbage i 2017 blev Joey Barton suspenderet fra fodbold i 18 måneder efter at have accepteret en tiltale omkring brud på bettingreglerne som professionel fodboldspiller.

Nu er Daniel Sturridge også blevet straffet, men den er ikke helt så hård som Joeey Bartons.

Daniel Sturridge, som i øjeblikket står uden klub, er blevet suspenderet fra fodbold i fire uger efter at have brudt reglerne inden for betting.

Derudover er han blevet tildelt en bøde på £75,000, hvilket svarer til 620.000 kroner.

Sturridge har overtrådt to regler, hvor den ene er at spille direkte eller indirekte på et resultat, og den anden er, at han har videregivet information, som en person kender på grund af sin rolle i fodboldverdenen.

Sidstnævnte brud har angiveligt været familiemedlemmer, der spillede på hans klubskifte i januarvinduet i 2018. 

En af Sturridges fætre satte hele £10.000 – svarende til 83.000 kroner – på, at angriberen ville skifte til italienske Inter. Den transfer blev som bekendt aldrig en realitet, hvilket angiveligt skabte en større konflikt i Sturridge-familien. Et andet familiemedlem skulle have sat penge på, at Sturridge skiftede til West Bromwich, hvilket endte med at holde stik.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED