AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 12:05
BREAKING: Pogba udtaler: Det er på tide med en ny udfordring

Paul Pogba er kommet med en stor erkendelse under sin ferie i Japan, skriver Simon Stone fra BBC.


Det har længe stået skrevet i avisernes rygtespalter, at Paul Pogba drømte om et skifte væk fra Old Trafford denne sommer, men franskmanden har ikke selv sat ord på det -  før nu.

BBC-journalisten Simon Stone skriver nu, at Paul Pogba, der i øjeblikket er på promo-tur for adidas i Asien, skulle have udtalt følgende til journalister i Japan.

- Jeg har været i Manchester i tre år; der har været både gode og dårlige øjeblikke, men sådan har alle det.

- Jeg tror, dette kunne være det rigtige tidspunkt for mig at opsøge en udfordring et andet sted.

Pogba er af flere pålidelige kilder blevet sat i forbindelse med både Real Madrid og Juventus, men det er stadig uvist, hvorvidt De Røde Djævle overhovedet vil overveje at sælge franskmanden.

Faktum er, at klubben ikke er tvunget, da han har kontrakt frem til 2021 - og klubben kan automatisk forlænge med yderligere én sæson.

Spørgsmålet er, om Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward vil tillade et skifte, nu hvor franskmanden selv har givet udtryk for, at han ønsker et skifte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED