Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2021 13:19
BREAKING: PL-klubber må ikke bruge brasilianske spillere

Flere af de engelske klubber må ikke bruge nogle af deres brasilianske spillere i den kommende spillerunde, skriver The Times.


Denne landsholdspause har budt på problemer grundet Covid-19.

Flere af de engelske Premier League-klubber har nægtet at frigive deres brasilianske spillere, som har været udtaget til landshold.

Det skyldes, at spillerne vil være nødsaget til at gå i 10 dages isolation og dermed ville misse de næste to ligakampe i Premier League, fordi Brasilien står under den røde rejseliste i England.

De manglende spillere har skabt stor utilfredshed hos det brasilianske fodboldbund.

The Times skriver nu, at det brasilianske fodboldforbund har bedt FIFA til at indføre en regel, der gør, at otte brasilianske spillere i fem Premier League-klubber ikke må vælges til den kommende spillerunde i Premier League samt Champions League-runde. 

De fem Premier League-klubber skulle efter sigende være blevet informeret om, at de ikke må bruge spillerne i periden fra den 10. september til den 14. september - ellers vil de blive straffet.

Der er tale om følgende spillere: Ederson, Alisson, Thiago Silva, Fabinho, Fred, Raphinha, Roberto Firmino og Gabriel Jesus.

Liverpool og Manchester City spiller Champions League den 15. september, og dermed tyder det på, at deres spillere kan komme i spil til Champions League.

Chelsea og Manchester United spiller den 14. september og dermed ikke er i stand til at vælge deres spillere. 

Hvis klubberner vælger at igonere reglerne og vælge de respektive spillere, så kan FIFA under deres regler taberdømme klubberne med 0-3. Det vides ikke, hvad straffen vil være, hvis både Liverpool og Leeds anvender deres spillere til kampen, skriver The Times.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE