Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Manchester United tager Antony til nåde

Af Morten Bruun Jørgensen
29.09.2023 Kl. 10:10
Manchester United har nu udsendt en ny meddelelse vedrørende Antony.

I denne uge er Antony vendt retur til England, hvor han har talt med politiet i Manchester om anklagerne om blandt andet vold. Nu vender han også tilbage i træning hos Manchester United. 

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor det også gøres klart, at han vil være til rådighed for Erik ten Hag til de kommende kampe. Ifølge flere journalister, der dækker klubben, vil han dog ikke været involveret i lørdagens kamp mod Crystal Palace.

– Siden anklagerne kom frem i juni har Antony samarbejdet med politiet i både Brasilien og Storbritannien, og det vil han fortsætte med, lyder det i et statement fra Manchester United.

– Som Antonys arbejdsgiver har Manchester United besluttet, at han vil fortsætte med at træne på Carrington, og han vil være til rådighed i kampe, mens politiets efterforskning fortsætter. Dette vil løbende blive overvejet med udgangspunkt i udvikler i sagen. 

– Som klub fordømmer vi vold. Vi anerkender vigtigheden af at beskytte alle, der er involveret i denne situation, og vi er klar over den påvirkning, som disse anklager har på dem, der har været udsat for det. 

Flere kvinder har anklaget Antony for blandt andet vold, men indtil videre har midtbanespilleren bedyret sin uskyld. 

 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Optakt: Tottenham – Liverpool

2. Manchester United kan have brudt FIFA's regler

3. – Harry Kane vender retur til Premier League

4Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce