Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Liverpool reagerer nu på kæmpe VAR-fejl

Af Jeppe Augustsen
01.10.2023 Kl. 19:15
Liverpool er søndag aften kommet med en klar udmelding.

Luis Diaz troede for en stund, at han havde bragt Liverpool på 1-0 i udebanekampen mod Tottenham.

Men målet blev annulleret for offside, og efterfølgende er det blevet bekræftet af PGMOL, at der var sket en fejl. Målet blev derfor forkert annulleret.

Liverpool er her til aften kommet med en udmelding efter den store VAR-fejl i opgøret mod Tottenham.

– Liverpool FC anerkender PGMOLs erkendelse af deres fejl i aftes. Det er klart, at den korrekte anvendelse af spillets love ikke fandt sted, hvilket resulterede i, at den sportslige integritet blev undermineret, lyder det på klubbens hjemmeside.

– Vi accepterer fuldt ud det pres, som dommerne arbejder under, men dette pres formodes at blive mindre, ikke større, efter implementeringen af VAR.

 

– Det er derfor utilfredsstillende, at der ikke blev afsat tilstrækkelig tid til, at den korrekte beslutning kunne tages, og at der ikke blev foretaget efterfølgende indgreb. At disse fejl allerede er blevet kategoriseret som "betydelige menneskelige fejl" er også uacceptabelt. Ethvert og alle resultater bør kun fastslås ved en gennemgang og med fuld klarhed.

– Dette er afgørende for pålideligheden af fremtidige kendelser, da det involverer alle klubber, hvor læringen bliver brugt til at sikre, at denne slags situationer ikke kan ske igen. I mellemtiden vil vi undersøge de tilgængelige muligheder grundet det klare behov for en løsning.

Lørdag aften kunne Dale Johnson afsløre, hvorfor det gik helt galt i VAR-rummet, og hvorfor Simon Hooper satte spillet i gang. Læs historien her.

 

Annonce