AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 16:23
BREAKING: Kvindernes Premier League er aflyst

Det engelske fodboldforbund meddeler, at kvindernes Premier League-sæson er aflyst.


Der kommer ikke til at blive spillet mere fodbold blandt de bedste kvindelige fodboldspillere i England denne sæson. 2019/20-sæsonen for FA Women’s Super League og FA Cuppen for kvinder er aflyst.

Sådan lyder det i en melding fra det engelske fodboldforbund.

Klubberne har været med i bestemmelsen, og i udmeldingen lyder det, at beslutningen er truffet ud fra den bedste interesse for kvinderne.

På nuværende tidspunkt er det ikke besluttet, hvordan sæsonen skal afgøres. Klubberne og bestyrelsen har sendt en række anbefalingerne afsted til det engelske fodboldforbund, der herefter skal beslutte det mest passende sportslige udfald af 2019/20-sæsonen.

Der skal blandt andet findes deltagere til Champions League i næste sæson.

På nuværende tidspunkt er der stadig et håb om, at den mandlige udgave af Premier League kan genoptage sæsonen i næste måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED