AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 14:06
BREAKING: Chelsea køber Ajax-stjerne til sommer for 335 millioner

De Telegraaf skriver, at Ajax og Chelsea onsdag er blevet enige om en aftale, der bringer Hakim Ziyech til Stamford Bridge til sommer.


Forleden skrev The Telegraph, at Ajax-stjernen Hakim Ziyech var Frank Lampards drømmesigning til sommer.

Nu skriver hollandske De Telegraaf, som ingen forbindelse har til det engelske medie, at de to klubber er nået til enighed om en mundtlig aftale for playmakeren skifte til sommer.

Lampard og Chelsea forsøgte angiveligt at købe Ziyech sidste måned, men blev afvist af Ajax, der ikke ville miste en af sine største profiler midt i sæsonen.

Efterfølgende skulle Frank Lampard have opfordret Chelsea-ledelsen til at få lukket en handel hurtigst muligt, og det ser nu ud til at være sket.

De Telegraaf skriver, at Ziyech vil koste The Blues i omegnen af €45 millioner.  Det hollandske medie understreger dog, og det er vigtigt, at handlen endnu ikke er 100 procent, før Ziyech har skrevet under på en kontrakt med Chelsea.

En anden klub kan altså kapre handlen, men forhandlingerne finder i øjeblikket kun sted med Chelsea, og Ajax ønsker ikke at inkluderer andre klubber i forhandlingerne om marokkaneren.

Nu bekræfter David Ornstein fra The Athletic også, at en handel er nær.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED