Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Chelsea har budt igen - er gået 175 millioner op

Af Morten Bruun Jørgensen
27.07.2023 Kl. 17:13
Chelsea har endnu engang budt på Moisés Caicedo, lyder det fra Fabrizio Romano.

Chelsea fortsætter jagten på Moisés Caicedo, selvom klubben har fået de første bud på Brighton-stjernen afvist. Nu er der nemlig afgivet et nyt bud. 

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, der kan rapportere, at Chelsea inden for det seneste døgn har budt 696 millioner kroner for midtbanespilleren. 

 

Svaret er dog kommet prompte fra Brighton, der med det samme sagde nej til pengene, der ville have gjort Caicedo til klubbens dyreste spiller nogensinde. 

På nuværende tidspunkt er forhandlingerne mellem klubberne stadig i gang, men Chelsea er tilsyneladende stadig et stykke fra Brightons vurdering af Caicedo. 

For det har efterhånden stået klart i et stykke tid, at Brighton mener, at ecuadorianeren er lige så meget værd som Declan Rice, og derfor vil klubben have omtrent 870 millioner kroner for at sælge ham. 

Indtil videre er Chelsea gået fra at have budt 522 millioner kroner til 696 millioner kroner, men det kan altså være, at der skal omkring 170 millioner kroner mere på bordet for at få Brighton til at sælge. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce