AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 11:01
Brasiliansk legende: Alexander-Arnold kan vinde Ballon d'Or

Trent Alexander-Arnold er allerede nu blandt verdens bedste spillere, og fremtiden kan han vinde Ballon d’Or, mener den brasilianske legende, Cafu.


Sammenligningen mellem Cafu og Trent Alexander-Arnold har været der en del gange allerede. Nu snakker den pensionerede brasilianer om Liverpool-profilen, og han erklærer sig enig.

Cafu ser også ligheder, men han lader dog også til at mene, at Trent Alexander-Arnold kan nå et højere niveau, end han selv spillede på.

For i et interview med the Mirror fortæller den tidligere verdensmester, at Liverpools 21-årige englænder kan ende med at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg mener, han har, hvad det kræver for at blive en Ballon d’Or-vinder.

- Vi skal ændre det paradigme, hvor Ballon d’Or kun vindes af offensivt orienterede spillere. Folk skal se, at forsvarsspillere er lige så vigtige, lyder det fra Cafu.

Senest en forsvarsspiller vandt Ballon d'Or var i 2006, hvor italienske Fabio Cannavaro tog prisen.

Trent Alexander-Arnold har de seneste sæsoner været involveret i et hav af Liverpool-scoringer, og dermed har det også været naturligt at drage paralleller til Cafus spillestil i 90’erne og 00’erne, hvor han stormede frem i højre side og smækkede indlæg ind i feltet.

- Han er en god spiller, og jeg vil sige, han har de samme karaktertræk, som jeg havde. Han har stort potentiale. Han er stærk og teknisk stærk. Han bringer spillet fremad, og han er en spiller, der skaber mål for Liverpool.

- Så ja, jeg kan se mange ligheder mellem ham og mig, da jeg spillede. Jeg vil sige, at han har et brasiliansk instinkt i måden, han spiller på.

I denne sæson har den engelske landsholdsspiller været involveret i 14 scoringer for the Reds. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED