AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 22:25
Brasiliansk ikon opfordrer Hazard til Real-skifte: Han bliver bedre i Spanien

Brasilianske Rivaldo tror, at Eden Hazard kan blive endnu bedre i den spanske liga, når han allerede har bevist, at han kan drive gæk med modstanderne i Premier League.


Chelseas fans holdt formentligt vejret i størstedelen af sommerens transfervindue, da der var vedvarende rygter om, at Eden Hazard ville skifte til Real Madrid. 

Den belgiske stjerne kom da også med kryptiske udtalelser under VM, der var med til at sætte ekstra skub i rygterne. Hazard blev dog i Chelsea, og belgieren har været her, der og alle vegne i denne sæson. 

Flirten mellem Hazard og Real Madrid ser dog ikke ud til at være helt afsluttet. Hazard udtalte fornylig, at Real Madrid er hans drømme klub, og et skifte dertil kan blive nødvendigt, hvis han skal vinde Ballon d'Or. 

Denne udmeldning erklærer den tidligere Barcelona-spiller, Rivaldo, sig enig i, og han tror, at en tilværelse i Spanien vil gøre Hazard endnu bedre. 

- Hazard er en fantastisk spiller, og han ville være et godt valg for hans drømmeklub Real Madrid i næste transfervindue. Hazard var fremragende for Belgien til VM, og han er startet flot i Premier League. Af den grund skal Real Madrid overveje ham. Specielt hvis man tager deres dårlige form og Hazards ønske om at spille på Bernabeu med i betragtningen, sagde Rivaldo til Berfair. 

- Et skifte som dette er godt for klubben og fansene. Efter Cristiano Ronaldos afgang ville det give et stort boost at hente en topspiller ind. Hazard er meget talentfuld. Han scorer og assisterer meget. Han er en spektakulær spiller, som jeg nyder meget.

- Min holdning er, at Hazard kan spille meget bedre i Real Madrid end i England, fordi han får mere frihed i spansk fodbold. Når han allerede har lavet mesterværker i Premier League, kan han blive endnu bedre i Spanien. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED