AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 10:21
Brasiliansk back-legende: Jeg var tæt på at skifte til Chelsea

Roberto Carlos fortæller, hvordan han næstende skiftede til Chelsea i 2007.


Roberto Carlos vandt tre Champions League-trofæer, fem La Liga-titler samt VM i 2002, så han anses med rette som en af de største backs i fodboldhistorien.

Premier League fik han dog aldrig prøvet kræfter med, men det var tæt på. Chelsea tilbød ham nemlig en kontrakt i 2007, da han efter 11 sæsoner forlod Real Madrid og stod uden kontrakt.

- Jeg havde to tilbud; Fra Fenerbahce og fra Chelsea. Chelsea-buddet gik ikke, så jeg skrev under med Fenerbahce, fortæller Carlos til Goal.

- Men med Chelsea var det virkeligt tæt på at blive til et skifte. Det hele var bogstaveligt talt indgået, og jeg skulle bare drage dertil og skrive under.

Desværre faldt hele transferen til jorden i sidste øjeblik, da der - ifølge Carlos' udsagn - var problemer med en advokat.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED