AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 14:09
Brandvarm i Bundesligaen: Liverpool og Werner har forhåndsaftale på plads

Spanske El Desmarque skriver, at Timo Werner har indgået en forhåndsaftale med Liverpool.


Timo Werner deler lige nu topscorerværdigheden i Bundesligaen med Robert Lewandowski, så det er intet under, at en lang række af de største europæiske klubber står i kø for at signe den 23-årige angriber til sommer.

Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain og senest Real Madrid og Barcelona er blevet sat i forbindelse med RB Leipzig-angriberen, men de går angiveligt alle forgæves.

Spanske El Desmarque skriver nemlig denne tirsdag, at Werner allerede har en forhåndsaftale med Jürgen Klopp og Liverpool om et sommerskifte.  Det fremstår dog mest som en verbal aftale snarere end noget, der er bindende i skrivende stund.      

Liverpool skulle angiveligt have omkring €200 millioner at forbruge på transfers til sommer, og Werner, der har en frikøbsklausul, skulle være blandt nyindkøbene, der bliver tilføjet til en allerede stærk trup.

Spørgsmålet er, om man skal stole på et spansk medie, når det omhandler en Bundesliga-spiller med kurs mod Premier League. Tommelfingerreglen er nej, men den kommer alligevel i kølvandet på interessante meldinger i den tyske presse.

Bild skrev mandag, at Werner ønskede et skifte til Premier League og havde en klar præference for Liverpool. Samtidigt nævnte det tyske medie, at Werner skulle have en frikøbsklausul på €60 millioner i den kontrakt, han underskrev med RB Leipzig sidste sommer.

Efter flere stille transfervinduer må man gå ud fra, at Liverpool har pengene til rådighed, og har Werner faktisk allerede takket ja til Liverpool, burde det være en formalitet at lukke handlen, når nu angriberen har en frikøbsklausul, som The Reds kan aktivere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED