AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2020 11:29
Bournemouth vil kapre Fulham-manager - hvis de taber playoff-finale

Bournemouth vil forsøge at erstatte afgående manager Eddie Howe med Fulhams Scott Parker - hvis altså Fulham i aften taber til Brentford og ikke rykker op i Premier League. Det skriver Daily Mail.


I aften dyster Fulham og Brentford om den sidste oprykningsplads til Premier League på Wembley.

Vinderen bliver mange, mange millioner rigere, mens taberen ender i dyb skuffelse efter at have været så tæt på efter en lang sæson.

Bournemouth klarede ikke skærene i Premier League og endte som nedrykker i sidste spillerunde. Klubben skal dermed på en ekstremt svær opgave i forsøget på at rykke op i Premier League på ny.

Til at klare den opgave skal klubben have fundet en ny manager, idet den mangeårige manager Eddie Howe stopper i klubben.

Daily Mail skriver, at Bournemouth kigger mod Fulham, hvor den tidligere Premier League-midtbane Scott Parker er manager.

The Cherries vil forsøge at snuppe Parker fra konkurrenterne, hvis altså Fulham ikke rykker op. Her vil det nok være umuligt at overtale Parker til et skifte.

En af de ting der vil kunne lokke Parker til Bournemouth er angiveligt, at hans svoger, Harry Arter, som nu er lejet ud til hans Fulham-hold, er ejet af Bournemouth og vender tilbage efter sæsonen.   


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED