Bournemouth sikrede ny sæson med stor udesejr

Af Søren Nørgaard
13.04.2019 Kl. 15:56
Bournemouth har sikret sig endnu en sæson i Premier League med en sejr ude over Brighton.

Der var vigtige point på spil, da Brighton hjemme tog imod Bournemouth lørdag eftermiddag. Begge hold befinder sig i den tunge ende af tabellen og havde brug for point i kampen mod nedrykning. I kampens indledning kastede det chancer af sig til begge mandskaber, men den sidste skarphed manglede.

Efter en halv times spil lykkedes det så for udeholdet at spille sig igennem til en scoring. Callum Wilson fandt en fri Dan Gosling, der sikkert sparkede Bournemouth i front. Stillingen ved pausen var derfor 1-0 til gæsterne.

Kort inde i anden halvleg var Callum Wilson igen i oplæggerens rolle, da han fandt Ryan Fraser, der fra kanten af feltet sparkede bolden i kassen til 2-0.

Dermed så det svært ud for Brigthon og det blev endnu værre, da Anthony Knockaert fik direkte rødt kort tyve minutter før tid. Bournemouth udnyttede overtallet og bragte sig kort efter på både 3 og 4-0 på mål af først David Brooks og sidenhen Callum Wilson.

Brighton havde ikke noget modsvar og det ligende derfor en sejr på 4-0 til Bournemouth. Junior Stanislas ville det dog anderledes og i overtiden smadrede han bolden i mål til 5-0, som også blev kampens resultat.

Med sejren har Bournemouth 41 point og har dermed sikret sig endnu en sæson i Premier League, mens Brighton stadig har fem point ned til Cardiff under nedrykningsstregen.

Og netop Cardiff var også i aktion lørdage eftermiddag, da de gæstede Burnley.Her vandt værterne 2-0 på mål af Chris Wood.