AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 10:06
Bournemouth-manager afviser Begovic-kontrovers

Bournemouth-manager Eddie Howe afviser, at der problemer mellem ham og Asmir Begovic.


Asmir Begovic har været fast mand for Bournemouth, siden han i 2017 skiftede til klubben fra Chelsea, men i de seneste tre kampe har bosnieren måttet se til fra bænken. 

Den nye tilværelse som bænkevarmer har naturligvis ikke medført smil på Begovics læber, og ifølge både Daily Mirror og Daily Mail bød midtugen på et heftigt skænderi mellem bosnieren og manager Eddie Howe. 

Howe nedtoner dog episoden: 

- Det er helt normalt i enhver Premier League-klub at have sådanne snakke. Der var ingen sammenstød eller noget. Vi havde en snak, og jeg er meget tilfreds med Asmir, udtaler Howe ifølge Sky Sports forud for opgøret mod Liverpool. 

- Jeg har haft mange snakke med spillere, der ikke har fået spilletid. Det er vigtigt, at spillerne både kæmper for at komme på holdet, men samtidig også er holdspillere. Det har Asmir været, så der er ingen problemer. 

38-årige Arthur Boruc har passet buret i de seneste tre kampe, der er endt med to sejre og et enkelt nederlag. 

Om Boruc igen får pladsen, finder vi ud af senere i dag, når Bournemouth møder Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED