AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 12:20
Boost til United, Liverpool og Chelsea: City vil ikke bruge sin Sancho-option

Manchester City har muligheden for at matche alle bud, der bliver afgivet på Jadon Sancho, men klubben har angiveligt ikke intentioner om at benytte sig af den.


Da Manchester City solgte Jadon Sancho til Dortmund i 2017,  var klubben forudseende nok til at sikre sig en klausul, der gjorde det muligt for dem at matche alle fremtidige bud, der måtte blive afgivet på den nu 19-årige stjerne.

Men nu hvor det kun ser ud til at være et spørgsmål om tid, før enten Manchester United, Chelsea eller Liverpool byder på wingeren, skulle Manchester City have besluttet sig for, at man ikke vil blande sig i kampen.

Daily Mirror erfarer nemlig, at Premier League-mestrene ikke har nogen interesse i at hente sin gamle spiller tilbage.

Det er godt nyt for rivalerne, der skulle have et godt øje til den 19-årige englænder, men spørgsmålet er, om vi får en handel at se allerede til januar.

Dortmund har over flere omgange understreget, at man ikke ønsker at miste Sancho midt i sæsonen, selvom der har været rygter om, at stjernen selv skulle have travlt med at forlade Bundesligaen efter at være kommet i konflikt med træner Lucien Favre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED