AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 11:53
Boost til Arsenal: Ceballos nægter at vende tilbage til Reala Madrid

Spanske AS skriver, at Arsenal-lejesvenden ikke ønsker at vende tilbage til Real Madrid, så længe Zinedine Zidane er træner.


Hvis Arsenal ønsker at hente Dani Ceballos permanent, så ser udsigterne nu markant lysere ud for Londonklubben.

Spanske AS skriver nemlig, at den spanske midtbanespiller, der er udlejet til The Gunners resten af sæsonen, ikke ønsker at vende tilbage til Real Madrid, hvis Zinedine Zidane stadig er træner til sommer.

Ceballos og Real Madrid-træneren skulle ikke have et synderligt godt forhold til hinanden, og den franske manager gav sjældent midtbanespilleren spilletid for giganterne fra Madrid.

Der har været forlydender om, at forholdet mellem Zidane og Real Madrid har været tæt på skilsmisse denne sæson, men det tyder på, at franskmanden har stabiliseret holdet og sin egen position, da klubben i skrivende stund er inde i en god stime.

Derfor kan et permanent køb af Ceballos sagtens blive relevant til sommer. Real Madrid kræver angiveligt op €42 millioner for den 23-årige spanier, mens Arsenal skulle håbe på, at man kan nøjes med tættere på €35 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED