Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 15:30
Boost for Lampard: Chelsea-stjerne klar til Tottenham-brag

Der er lagt op til festfyrværkeri, når Chelsea søndag tager imod Tottenham, og manager Frank Lampard kan glæde sig over en nærmest skadesfri trup


I midtugens sejr over Rennes kunne Chelsea igen give nyindkøbet Kai Havertz spilletid oven på hans skade, og nu er der flere gode playmaker-nyheder i den blå del af London. 

For Chelsea-manager Frank Lampard har nemlig fredag bekræftet, at amerikanske Christian Pulisic nu også er klar til at komme i aktion igen. 

Den nyhed kommer godt timet for The Blues, der søndag tager imod de rivaliserende titeludfordrere fra Tottenham. Lampard er dog endnu ikke helt klar til at afgøre om Pulisic har kampformen til at starte inde.

- Om Christian er klar til at starte er et andet spørgsmål, da det er svært at måle match-fitness, når man kun har trænet. Men han er klar og indgår i overvejelserne, udtaler manageren til klubbens hjemmeside. 

Chelsea-Tottenham har kampstart søndag kl. 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED