Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 19:30
Bookmakerens bud: Her skifter Håland hen i sommerens transfervindue

Her er de klubber, som SkyBet ser som de mest sandsynlige for Erling Håland, hvis nordmanden skifter til sommer.


Norske Erling Håland kommer med stor sandsynlighed til at blive særdeles ombejlet, når sommerens transfervindue åbner, og flere af de engelske storklubber vil stå klar med tilbud til Dortmund-angriberen.

Og hvis man skal se på oddsene, som SkyBet har sat i søen, er der en god sandsynlighed for at få målslugeren at se i Premier League til næste sæson.

For den britiske bookmaker, der udbyder odds på transfers, har størst tiltro til, at Håland kommer til Manchester City, mens Chelsea er næststørste favorit til at slå kløerne i nordmanden.

En noget mindre sandsynlighed tilskrives Manchester United, mens der kun er ganske lidt tro på, at enten Arsenal eller Liverpool ender med at købe Håland fri af kontrakten med Dortmund.

I denne artikel har vi rangeret klubberne, som vi vurderer til at have størst chance for at købe stjerneangriberen.

Herunder kan du se oddsene fra SkyBet.

Manchester City – odds 3,50

Chelsea – odds 5,00

Bayern München – odds 8,00

Manchester United – odds 10,00

Juventus – odds 13,00

Real Madrid – odds 13,00

Arsenal – odds 17,00

Barcelona – odds 17,00

Liverpool – odds 17,00


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED