AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 11:22
Bombe fra Bayern: De tyske giganter vil have Guardiola tilbage

Sport Bild skriver, at Bayern München er interesseret i at få Pep Guardiola som træner på ny.


Der er pludseligt begyndt at opstå særdeles mange spekulationer omkring Pep Guardiolas fremtid som Manchester City-træner, og denne onsdag er ingen undtagelse.

Bayern München er i øjeblikket i gang med processen med at finde en langtidserstatning for Niko Kovac, og ifølge Sport Bild har man tre kandidater på blokken.

To af navnene har vi hørt før, da det drejer sig om Thomas Tuchel fra Paris Saint-Germain og Erik ten Hag fra Ajax,  men den tredje kandidat skulle være ingen andre end Pep Guardiola.

Guardiola, der med stor succes i Bundesligaen stod i spidsen for Bayern München mellem 2013 og 2016,  har tidligere åbnet op for, at han godt kunne vende tilbage til tysk fodbold.

- Jeg kommer tilbage til Tyskland, måske som træner,  har Manchester City-træneren tidligere citeret for at sige.

Derudover skulle Guardiola også regelmæssigt være i kontakt med Bayern München-ledelsen, hvem han stadig har et nært forhold til, og i München har man angiveligt bemærket, at han ikke virker lykkelig i sin fjerde sæson som træner for Manchester City.

Guardiola har kontrakt med Manchester City frem til 2021, så der er nu blot 18 måneder tilbage på spanierens kontrakt. Bayern håber dog på at have en afløser på plads allerede til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED