AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 13:48
Bogstaveligt en boksekamp: Arsenal og Tottenham kæmper om retten til stort event

Football London skriver, at begge North London-klubberne forsøger at blive vært for Anthony Joshuas næste boksekamp.


Arsenal og Tottenham kæmper nu om retten til at være vært, når 30-årige Anthony Joshua skal i ringen mod Kubrat Pulev til sommer.

Det bekræfter boksepromoter Eddie Hearn, hvis foretrukne arena dog skulle være Tottenhams nybyggede stadion til milliarder.

Hearn kan dog ikke se, hvorfor The Emirates ikke skulle kunne lægge kulisser til.

- Det er ikke blevet gjort før i Arsenal, men jeg kan ikke se, hvorfor ikke, siger Hearn ifølge Football London.

- Det er et North London-ræs om denne kamp. Tottenham er vores præference, men vi snakker med Arsenal, for de har spurgt; "Hvordan får vi dette til at ske?".

Hearn oplever det samtidigt som om, at Arsenal virkeligt brænder for at stjæle Anhony Joshuas kæmpemæssige titelforsvar fra ærkerivalerne.

- Jeg får en fornemmelse af, at Arsenal og The Emirates rigtig gerne vil snuppe denne. Det ville være at one-uppe Tottenham, og det er ret interessant, siger boksepromoteren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED