AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 11:56
Boede på hotel som United-manager: Mourinho ville ikke gøre rent

Ifølge Sky Sports har José Mourinho forklaret, hvorfor han boede på hotel, mens han var manager for Manchester United.


Mens José Mourinho var manager i Manchester United, boede han på hotel, og det var der ifølge portugiseren selv mange grunde til.

Over for Sky Sports har Mourinho forklaret situationen dengang.

- Jeg ville ikke være glad, hvis jeg boede i et hus for mig selv. Jeg ville skulle gøre rent, og det vil jeg ikke. Jeg ville skulle stryge, og det ved jeg ikke, hvordan man gør. Jeg skulle lave mad. Jeg ville lave æg og pølser, for det eneste, jeg kan lave, forklarede den portugisiske Spurs-manager.

- Jeg boede i en fantastisk lejlighed. Det var ikke et værelse. Det var min altid. Det var ikke sådan, at jeg skulle skride efter en uge. Nej, det var mit helt eget. Jeg efterlod alt der: TV, bøger og computer.

Nyheden kommer, inden Mourinho og Spurs tager til Old Trafford for at spille mod portugiserens tidligere mandskab, Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED