AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 19:23
Bliver karantænen ophævet: Disse spillere kan Chelsea hente til januar

Der er angiveligt lagt op til, at The Blues er i stand til at hente spillere allerede i vintertransfervinduet.


Chelsea kan ende med kun at afsone halvdelen af den transferkarantæne, som Den Internationale Sportsdomstol idømte klubben.

Det kan du læse mere om lige HER:

Derfor skulle The Blues ifølge Daily Mirror have ringet rundt til adskillige topagenter for at fortælle, at klubben atter er tilbage og kan blive aktive allerede i vintertransfervinduet.

I den anledning har Football London taget et kig på, hvilke fire spillere Frank Lampard potentielt ville kunne hente denne januar, hvis transferkarantænen da er ophævet.

Thomas Meunier - Paris Saint-Germain

Chelsea skulle være på markedet efter en højreback, da Cesar Azpilicueta ikke længere er den pålidelige mand på positionen, som han plejede at være.

Den spanske back er nu også 30, og selvom man har unge Reece James på vej opad, så kunne den belgiske landsholdsspiller Thomas Meunier være et godt bud.

Han er ikke garanteret en startplads i den franske storklub, og han var angiveligt til salg og ganske tæt på at forlade Paris denne sommer.

Desuden udløber hans kontrakt også næste sommer, så forsvareren kan næppe koste alverden, hvis Paris Saint-Germain går med til at sælge.

Sergi Roberto - FC Barcelona

Hvis Frank Lampard ønsker at gøre noget ved sine backs, så kunne Roberto være svaret.

Han kan spille både i højre og venstre side, og hans alsidighed gør ham også i stand til at spille på midtbanen, hvor han spillede tidligere i karrieren.

Han lavede syv assists i La Liga sidste sæson, så på den front ville han formentlig være en opgradering. Spørgsmålet er, om Barcelona er klar på at sælge den 27-årige, som har kontraktudløb om to år.

Ruben Dias - Benfica

David Luiz er væk, Antonio Rüdiger har været skadet, og i deres fravær har Andreas Christensen og Kurt Zouma været foretrukket af Frank Lampard - men svingende succes.

Rüdiger er ikke langt fra et comeback, og man har også unge Fikayo Tomori klar i kulisserne, men er midterforsvaret en position, som Chelsea ønsker forstærket, så er Ruben Dias et oplagt valg.

Han er fast mand for Benfica, fast mand for Portual, og så har han en frikøbsklausul, som gør det muligt at købe ham i vintertransfervinduet.

Den er i øjeblikket på €60 millioner, men Benfica forsøger angiveligt at forhandle en ny kontrakt med en ny klausul på €80 millioner hjem. Derfor kan det blive et spørgsmål om at slå til hurtigt.

Wilfried Zaha - Crystal Palace

Selv under transferkarantænen har Chelsea været sat i forbindelse med Zaha, som så gerne ville have skiftet til Arsenal denne sommer.

Men hvor The Gunners angiveligt ikke var klar til at betale prisskiltet på £80 millioner, så skulle The Blues ikke være afskrækket.

Du finder ikke meget stærkere spillere uden for Big Six-klubberne end ivorianeren, som kunne erstatte aldrende Willian eller Pedro.

Crystal Palaces position i tabellen til den tid kunne dog meget vel få betydning for, om The Eagles ønsker at sælge Zaha i vintertransfervinduet eller ej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED