AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 12:20
Bliver Eriksen i Tottenham? Fremtiden afgøres meget snart

Muligheden for at Christian Eriksen bliver i Tottenham er til stede, for parterne skal snart mødes til en snak om fremtiden.


Det lader til, at Tottenham har besluttet sig for, at der er to muligheder for Christian Eriksen.

Enten forlænger han sin kontrakt og bliver i klubben, eller også bliver han solgt i dette transfervindue.

Ifølge the Independent er der planlagt et snarligt møde mellem den danske landsholdsspiller og Tottenham, hvor fremtiden skal diskuteres. Det britiske medie hævder, at parterne vil forsøge at nå til enighed om at forlænge den nuværende kontrakt, der udløber næste sommer.

Christian Eriksen har udtrykt et ønske om at komme videre i karrieren, og han har især foretrukket et skifte til Real Madrid, men den spanske storklub har andre prioriteter, hvorfor han nu er villig til måske at blive i London-klubben.

Hvis det ikke skulle lykkes for parterne at blive enige om en ny kontrakt, vil Tottenham meget gerne sælge Christian Eriksen denne sommer, da klubben ifølge the Independent ikke vil risikere at miste ham gratis næste år.

I weekenden startede Christian Eriksen på bænken for the Lilywhites, men midt i anden halvleg blev han skiftet ind, og herefter fik Tottenham lavet tre mål og hevet en sejr i land mod Aston Villa.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED