Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 18:41
Blev skamrost af Gerrard: Liverpool-talent vender nu tilbage fra katastrofalt lejeophold

21-årige Adam Lewis får sit lejeophold med Amiens stoppet før tid, skriver franske RMC.


I 2017 hypede Steven Gerrard unge Adam Lewis gevaldigt, da Liverpool-ikonet udtalte, at han aldrig havde set en bedre U18-venstreback i verden.

Den nu 21-årige englænder har dog haft svært ved at leve op til det prædikat sidenhen, og nu er han blevet dumpet før tid af den franske Ligue 2-klub Amiens. Ifølge RMC Sport vender den unge forsvarer nu tilbage til Liverpool.

Meningen med lejeopholdet var ellers, at Lewis skulle få masser minutter i benene, men han nåede kun at få ni optrædener for klubben mellem den 22. august og 7. november, hvorefter han slet ikke set set skyggen af spilletid.

Lokalmediet Courrier Picard skriver, at Amiens-manager Oswald Tanchot og dennes stab ikke var imponerede over Liverpool-talentets evner. Er det sandt, giver det god mening for alle tre parter at ophæve lejeaftalen før tid.

Lewis har fået en kamp for Liverpools førstehold tilbage i februar 2020, men der er næppe nogen grund til at tro, at der venter ham spilletid for Jürgen Klopps mandskab trods den defensive krise.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED