Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 11:31
Blev kaldt selvisk af Klopp: Nu svarer Sheffield United-træner igen

Debatten bølger frem og tilbage i Premier League.


Som følge af debatten om at indføre fem udskiftninger i Premier League igen, kom Jürgen Klopp med en sviner, der var rettet mod Chris Wilder, Sheffield United-træneren, som stemte imod forslaget. Sandsynligvis for egen vindings skyld.
 
Mange mener, at reglen med de fem udskiftninger tilgodeser de større klubber - og den holdning deler Chris Wilder. Derfor stemte han også imod som en del af et mindretal.
 
Langt størstedelen af PL-trænere vil nemlig gerne have reglen genindført, og ifølge Klopp drejer det sig om en favør på 16-4.
 
Chris Wilder har forholdt sig til kritikken fra sin tyske trænerkollega.
 
- Alle har ret til at forsvare ved eget hjørneflag. Der er 20 stemmer at gøre godt med i denne liga, og alle kigger på, hvad der bekommer dem bedst, siger Wilder efter klubbens 1-0-nederlag til West Bromwich.
 
- Vi bliver nødt til at kigge på, hvad der er bedst for os. Jeg har altid haft stor respekt for Liverpool som fodboldklub, som jeg hele tiden har sagt, og det samme gælder for Klopp, uddyber Wilder.
 
- Så kan man diskutere, om det er at kigge på, hvad der er bedst for klubben, eller om det er selvisk, men der er nogle managers, der stemmer på, hvad der er bedst for deres klubber, og det samme gør jeg.
 
Sheffield United har blot skrabet et enkelt point sammen i de første 10 kampe i Premier League i denne sæson. Næste opgave er mod Leicester i næste weekend.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED