AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 14:46
Blandt Bundesligaens bedste: Disse to midterforsvarere er Arsenal efter

Sky Germany skriver, at Arsenal har adskillige mulige transfermål i den bedste tyske række.


Jerome Boateng er et transfermål for The Gunners, men Bayern München-veteranen er ikke en prioritet for The Gunners lige nu.

Til gengæld er Arsenal meget interesseret i at signe to andre velansete midterforsvarere fra Bundesligaen i form af Dayot Upamecano og Jonathan Tah fra henholdsvis RB Leipzig og Bayer Leverkusen.

Det skriver Sky Germany.

Der var en del rygter om, at Boateng var et transfermål for Mikel Arteta og Arsenal tilbage i januar.  Den spanske manager skulle dog have en klar præference for at signe en eller to yngre og hurtigere midterforsvarer.

Den karakteristik passer 21-årige Upamecano og 24-årige Tah meget bedre til, og begge burde kunne anskaffes inden for rimelighedens grænser.

Upamecano har angiveligt en frikøbsklausul på £52 millioner til sommer, mens Tah skulle koste i omegnen af £36 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED