AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 09:22
Blanc: Jeg kunne være blevet Manchester United-træner

Den tidligere Manchester United-spiller blev tilbudt trænerstillingen i 2014, inden Louis Van Gaal overtog roret på Old Trafford.


I sidste ende blev det Louis Van Gaal, der blev udnævnt til Manchester United-træner i 2014, men havde Laurent Blanc ikke haft sit at se til som manager for Paris Saint-Germain, kunne franskmanden meget vel være endt i spidsen for sin gamle klub.

- Jeg fik et opkald fra en direktør i Manchester United, som jeg ikke ønsker at sætte navn på, og vi diskuterede det, fortæller Blanc til The Times.

- Men jeg var i Paris, og det var besværligt for mig at forlade klubben. Vi forblev i kontakt, men de valgte i sidste ende Louis Van Gaal.

Blanc skulle måske have udnyttet muligheden for at springe fra i Paris og til i Manchester United, da chancen havde budt sig. I 2016 blev han og den franske storklub enige om at skilles, og sidenhen har Blanc ikke været i arbejde som træner.

Sky Sports skriver dog, at Blanc var blandt kandidaterne, som Manchester United overvejede at udnævne til midlertidig træner denne sæson.  Valget faldt i stedet på Ole Gunnar Solskjær, hvilket i skrivende stund har lignet den helt rigtige beslutning.

Blanc indrømmer dog blankt, at han har ambitioner om at træne et Premier League-hold en dag.

- Det er min ambition at træne i England en dag.  Jeg har masser erfaring fra Paris, og det ville være svært for mig at arbejde i en anden fransk klub.  Jeg vil have en anden udfordring i England, Spanien eller Italien, siger Blanc til The Times. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED