AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 16:10
Blækket flyder: Chelsea forlænger kontrakten med målmand

Willy Caballero tager endnu en sæson som reservemålmand i Chelsea, hvor han nu har underskrevet en kontraktforlængelse.


Der bliver ikke noget med et skifte til West Ham for Willy Caballeros vedkommende. 

The Hammers blev tidligere på ugen meldt interesseret i den argentinske målmand, men han har nu sat sin underskrift på en ny etårig aftale med Chelsea. 

Det oplyser Chelsea på sin hjemmeside. 

- Jeg er rigtig glad for at fornye min kontrakt med Chelsea, og forhåbentlig kan vi nyde næste sæson og opnå mange mål. Det var en meget nem beslutning for mig at blive i en stor klub som Chelsea, fortæller den tidligere Manchester City-målmand. 

- Willy er en sublim professionel, der har gjort det ekstremt godt for os gennem de sidste to år. Han har været en troværdig reserve i den tid, og han har nydt nøgle mindeværdige øjeblikke i FA Cuppen sidste sæson, og han har været med til at nå Europa League-finalen senere på måneden, lyder det fra Chelsea-direktør Marina Granovskaia.

I går kunne Chelsea annoncere, at Olivier Giroud har forlænget sin kontrakt med yderligere en sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED