AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 18:33
Bizart: United-emne sover med fodbolde om natten

Erling Håland er ikke bange for at indrømme, at han er særdeles glad for de fodbolde, som han har scoret hattricks for at gøre sig fortjent til.


Erling Håland er i ustyrlig form i indeværende sæson, hvor han allerede har lavet fem hattricks. Han har scoret 15 mål og lavet fire assists på 12 kampe i ligaen.

Derudover har han scoret svimlende syv mål på fire kampe i Champions League-regi, hvilket har kastet interesse af sig, da selveste Manchester United og Arsenal på rygtebørsen er interesseret i nordmanden.

Det giver da også mening, da Ole Gunnar Solskjær angiveligt længe har haft et godt øje til Håland, som dog ligeså vel kan skifte RB Salzburg ud med den større, og ligeledes Red Bull-ejede, RB Leipzig snart.

Håland selv har ikke talt offentligt om et skifte til Premier League, men han indrømmer derimod nu, at han sover med de bolde, som han har gjort sig fortjent til via sine fem hattricks.

- Jeg sover med de fem bolde, som jeg har fået for at score fem hattricks. Jeg ligger i sengen med dem, og jeg har det dejligt. Jeg kigger på dem hver eneste dag. De er mine kærester, lyder det fra Håland ifølge the Mirror.

Mediet spekulerer i, at goalgetteren skulle kunne købes fri for svimlende £80 millioner, hvilket potentielt kan skræmme the Red Devils og the Gunners væk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED