AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 21:36
Bitter Pellegrini: Med VAR havde vi vundet

Manuel Pellegrini mener, at West Ham havde slået Manchester United lørdag aften, hvis Premier League havde haft VAR.


West Ham gæstede lørdag aften Old Trafford og Manchester United, men det lykkedes ikke Manuel Pellegrinis mandskab at komme derfra med point i bagagen.

Paul Pogba scorede to gange på straffespark, mens West Ham blot formåede at sparke en enkelt bold i kassen - ved Felipe Anderson kort efter pausen.

Resultatet ærgrede dog Pellegrini, som mener, at VAR kunne have afgjort opgøret til West Hams fordel.

- Jeg mener, at vi burde have vundet. Vi spillede mod Manchester United på Old Trafford, og det var en god præstation, men uheldigvis kunne vi ikke vinde. Jeg vil ikke beklage mig over dommerne, for det var svære situationer, men der var ikke straffe til Juan Mata, og vores annullerede mål var onside med en fodlængde.

- Det andet mål var en fejl og ligeledes offside, selvom vi lavede en fejl i opbygningsspillet. Med VAR mener jeg, at vi havde vundet kampen, siger chileneren til BT Sport.

Efter 34 spillerunder er West Ham nu på 11. pladsen med 42 point. Leicester indtager syvendepladsen med 47 point, og Pellegrini erkender, at det nu bliver svært at komme til at spille europæisk fodbold i næste sæson.

- Vi havde boldbesiddelsen og de fleste chancer i opgøret, men man har brug for en smule held for at vinde opgøret. Det bliver sværere at slutte på det europæiske pladser, men mit mål er at slutte så højt som muligt, og det vil vi kæmpe indtil sidste dag for at opnå. Det gør det nemmere, når vi spiller som i dag.

West Ham mangler at møde Leicester, Tottenham, Southampton og Watford i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED