Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 16:58
Bischoff: Solskjær får et middelmådigt job

Mikkel Bischoff har ikke store forventninger til Ole Gunnar Solskjærs næste job.


Ole Gunnar Solskjær fik næsten tre år som manager for Manchester United, men måske er det også det sidste, vi har set til nordmanden i Premier League i et stykke tid.

For hvis man spørger Mikkel Bischoff, der arbejder som ekspert på Discovery og i en årrække har dækket Premier League derigennem, er Solskjær langt fra det niveau, som nogle af de bedste managere i ligaen har.

- Solskjær får et middelmådigt job, og jeg tror ikke engang, at der er nogen Premier League-klubber, som går ud og tager ham. For han har ikke rigtigt vist noget, der skulle gøre, at en bundklub skulle tage ham, siger Bischoff til Discovery.  

48-årige Solskjær har tidligere i sin karriere stået i spidsen for Cardiff, hvor han ikke var nogen succes og blev fyret efter mindre end et år.

Derudover har han også med større succes været træner for Molde i den bedste norske række, mens han også har haft ansvaret for Manchester Uniteds reservehold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE