AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 09:22
Bischoff med sit bud: Dette hold tager den sidste plads i top 4

Mikkel Bischoff har givet sit bud på, hvem der snupper den sidste plads i top fire.


I denne uges udgave af PL Showet er Mikkel Bischoff gæst i studiet.

Her kommer han bl.a. ind på sit skifte til Manchester City til 2002, hvor han også fortæller, at han kunne have endt i Arsenal.

I udsendelsen bliver han også spurgt, hvem han tror, der tager den sidste plads i top fire, hvis man ser Manchester City, Liverpool og Chelsea tage top tre.

Trods sin fortid er Mikkel Bischoff fan af Manchester United, og dem tror han ikke på.

- Den er sindssyg svær. Jeg tror faktisk ikke på Manchester United. Jeg synes ikke, det han (Rangnick, red.) laver ser spændende ud. De forstår slet ikke den måde, han vil spille på. De kan ikke finde ud af det. Det ser ikke godt ud, så jeg tror ikke, at Manchester United finder melodien, siger Mikkel Bischoff til PL Showet.

- Arsenal er svingende. De begynder at se spændende ud, og de har et generationsskifte, men jeg vil faktisk sige - selv om de heller ikke har været gode - at Tottenham løber med den, fordi de har den bedste træner. Jeg tror, at Conte kan bringe noget niveau og stabilitet ind på det hold, der gør, at de får de mest stabile resultater. Så jeg går med Tottenham, lyder det Bischoff.

Top 8 ser i øjeblikket ser således ud:

1. Manchester City - 56 point i 22 kampe
2. Liverpool - 45 point i 21 kampe
3. Chelsea - 44 point i 23 kampe
4. West Ham - 37 point i 22 kampe
5. Arsenal - 35 point i 20 kampe
6. Tottenham - 33 point i 18 kampe
7. Manchester United - 32 point i 20 kampe
8. Wolverhampton - 31 point i 20 kampe

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE