AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2020 11:48
Billige frikøbsklausuler: Her er 10 mulige røverkøb for PL-klubberne

Vi har samlet 10 forskellige spillere med frikøbsklausuler, som Premier League-klubberne måske burde overveje at aktivere.


Malick Thiaw - Schalke 04. Klausul: £7 millioner

Schalke skulle være desperate efter at forlænge med det 18-årige stortalent. Fuldt forståeligt, for lige nu har han en virkeligt lav frikøbsklausul i sin kontrakt.

Særligt Liverpool og Arsenal skulle være interesseret i at signe den unge finne, som er blevet sammenlignet med Joel Matip.

Alex Telles - FC Porto. Klausul: £35 millioner

Den brasilianske back er målfarlig som bare pokker, hvilket hans topscorerværdighed for FC Porto også understreger.

Chelsea skulle være interesseret i at signe ham som alternativ til Ben Chilwell, da Leicester-profilen formentligt vil koste tæt på det dobbelte.

Telles har kun et år tilbage på sin kontrakt til sommer, men £35 millioner er ikke nogen overdrevent høj pris.

Unai Nunez - Athletic Bilbao. Klausul: £26 millioner

Har man brug for en ung og talentfuld midterforsvarer,  ville den 23-årige spanier var en oplagt og billig løsning.

Han har fået sin debut for det spanske A-landshold, og til den pris skulle både Manchester City og Arsenal udvise interesse i ham.

Nico Melamed - Espanyol. Klausul: £7 millioner

Den 18-årige midtbanespiller har allerede fået sin debut for Espanyols førstehold i Europa League, og han er spået store ting i fremtiden.

Chelsea og adskillige andre europæiske storklubber skulle ifølge Gianluca Di Marzio være på jagt efter det spanske wonderkid.

Franck Kessie - AC Milan. Klausul: £36 millioner

Kessie var udråbt til det helt store, da han for få år siden endte hos AC Milan, men den ivorianske midtbanespiller har måske aldrig helt fået sit store gennembrud.

Han har dog endnu blot 23 og har masser af rutine, så han kunne måske stadig være et gamble værd for relativt overkommelige penge.

Marcus Edwards - Vitoria. Klausul: £13 millioner

Tottenham mistede ham på en fri transfer sidste sommer, men sidenhen har den 21-årige engelske winger vist gode takter i den bedste portugisiske liga.

Han skal måske holde niveauet gennem længere tid, men med seks mål og syv assists kan man få meget potentiale for pengene.

Everton Soares - Gremio: Klausul: £32 millioner

Han har scoret tre mål for det brasilianske landshold og var i høj kurs både i sidste og forrige sommer efter VM-slutrunden.

Everton skulle sjovt nok have været interesseret i Everton, og det virkede også til, at Arsenal listede rundt i kulisserne, inden man signede Nicolas Pepe i stedet.

Diego Carlos - Sevilla. Klausul: £56 millioner

Det er ikke vildt billigt, men den brasilianske forsvarer skulle anses som Sergio Ramos' afløser på sigt i Real Madrid.

Fra Premier League har der været mange rygter i spansk presse om interesse fra Liverpool.

Jean-Clair Todibo - FC Barcelona. Klausul: £21 millioner

Den 20-årige franskmand er angiveligt overflødig i FC Barcelona, og derfor udlejede man ham inden denne sæson til Schalke 04.

Han anses stadig som et stort talent og tiltrak interesse fra AC Milan sidste sommer, men £21 millioner kan være meget eller lidt, alt afhængigt af hvad man får for pengene.

Jose Gimenez - Atletico Madrid. Klausul: £105 millioner.

Det er mange penge, men den 25-årige uruguyaner har i en årrække været blandt de bedste forsvarere i verden, og han er endnu nogle år fra at ramme sit peak.

Skulle man investere stort i en midterforsvarer lige nu, er han et godt bud fremfor Kalidou Koulibaly, som snart fylder 29.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED