AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 16:33
Billeder lækket: Her er Liverpools hjemmebanetrøje til 2019/20

Liverpools hjemmebanetrøje for 2019/20-sæsonen er blevet lækket, og det bliver ikke en trøje, der skiller sig markant ud fra de seneste versioner.


Footy Headlines er meget anerkendte for at komme i besiddelse af de største fodboldklubbers trøjer, inden de officielt bliver annonceret, og nu hævder hjemmesiden at have fundet Liverpools nye hjemmebanetrøje.

Igen er det New Balance, der står for at producere trøjen, og der bliver angiveligt brugt en guldfarve på producentens og Liverpools logo, mens også ærmesponsoreren fremstår med guld.

Som altid er trøjen gennemgående rød, og både shorts og sokker vil også være røde.

Trøjen forventes at blive annonceret i løbet af denne måned, og hvis skikken fra de seneste sæsoner skal holdes ved lige, vil næste sæsons hjemmebanetrøje blive benyttet i en af sæsonens sidste hjemmekampe i Premier League.

Se trøjen her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED