AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2017 12:59
BILD: Hård kamp om Emre Can - Dortmund også interesseret

Dortmund melder sig ind i kampen om Emre Can, der har kontraktudløb i Liverpool til sommer. Det skriver BILD.


Liverpool står over for en svær situation med Emre Can, som hidtil ikke har ønsket at underskrive en ny aftale med Liverpool.

Tyskerens nuværende aftale udløber til sommer, og derfor kan Can allerede fra januar forhandle med andre klubber, som altså kan hente ham gratis til sommer.

Liverpool har udtrykt interesse i at forlænge med midtbaneslideren, men det kan ende ude af deres hænder, da der har vist sig at være stor interesse for Can.

Juventus har længe luret på ham, og forleden meldte Daily Mail ud, at Manchester City nu også er en seriøs bejler til Emre Can.

I dag skriver tyske BILD, at Dortmund er klar til at udfordre City, Juventus og andre interesserede, hvis den tyske landsholdsspiller vil hjem til det tyske.

Emre Can har en fortid i både Bayern München og Leverkusen. Om to kampe runder han 100 Premier League-kampe for Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED