AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 08:45
Big Sam: Jeg forsøgte at hente Aubameyang til Everton

Sam Allardyce fortæller til Talksport, at han forsøgte at hente Arsenal-stjernen, mens angriberen endnu var i Dortmund.


Pierre-Emerick Aubameyang nedlagde forleden Everton med sine to scoringer, men havde Sam Allardyce fået sit ønske opfyldt, havde angriberen repræsenteret The Toffees i dag i stedet.

Angriberen signede for Arsenal på deadline day i januarvinduet 2018, men inden da havde Allardyce og Everton forhørt sig om muligheden for at hente ham, afslører den tidligere manager.-

- Jeg forsøgtet at købe ham i Everton. Han kostede omkring £60-70 millioner, mener jeg, siger Allardyce til Talksport.

- Vi var på udkig efter en målscorer efter at have mistet Romelu Lukaku, og jeg ville bare teste vandene og høre, om det kunne lade sig gøre.

På daværende tidspunkt skulle Aubameyang have været desperat efter at forlade Dortmund og prøve kræfter med Premier League, så de indledende tegn var positive.

- Vi snakkede med ham gennem hans agent, vi gav det et skud, da han åbenbart var desperat efter at forlade Tyskland til fordel for Premier League, siger Allardyce.

- Derfor tænkte vi, det skulle have et forsøg, men vi kom ikke særligt langt i forhandlingerne, hvis jeg skal være fair.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED