Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 10:00
Bielsa forlanger forklaring: Leeds-spiller skulle ikke have rødt for Elliott-tackling

Leeds-træneren Marcelo Bielsa mener ikke, at hans forsvarsspiller Pascal Struijk fortjener karantæne for sin tackling i søndags.


Liverpool-kometen Harvey Elliott brækkede tilsyneladende søndag anklen efter en hård tackling af Leeds-forsvareren Pascal Struijk.

Selvom konsekvensen af tacklingen var uhyggelig, vakte det alligevel omtale, at tacklingen i grunden ikke havde fortjent en udvisning, men FA besluttede i sidste ende at afvise en anke imod karantænen.

Det mener Leeds' træner Marcelo Bielsa er forkert, og han kræver nu en froklaring fra FA, fortæller argentineren i et interview med Sky Sports.

- Størstedelen af ​​de hændelser, der ligner denne, får ikke de konsekvenser som denne fik. Derfor indrømmer også den skadede spiller, at der ikke var en dårlig intention, og at Pascal ikke burde være udvist, indleder Bielsa overfor Sky Sports forud for morgendagens opgør imod Newcastle.

- Jeg forstår dem, der dømmer og beslutter, har andre argumenter end dem, jeg har talt om, og det er fint, at det er på den her måde.

- Det, der ville være nyttigt lige nu, er at modtage oplysninger, der forklarer kendelsen og, hvordan man kan undgå, at disse tilfældige ting forårsager en skade.

Der er stadig intet konkret nyt omkring varigheden af Harvey Elliotts skade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE